This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
10% korting op alle bestellingen!
Later betalen met Klarna
Vandaag besteld? Morgen in huis! 😍

Press on set verwijderen

Hechting met Sticky Tabs

Wanneer je de press on set bevestigd met Sticky Tabs is de press on set gemakkelijker te verwijderen. Dit is simpelweg omdat de hechting met Sticky Tabs wat flexibeler is. Ze zijn minder goed gehecht dan wanneer je de 100K nagellijm gebruikt. We raden dan ook aan om Sticky Tabs te gebruiken wanneer je de nagels voor een avond of weekend wil gebruiken. Je kan ze er namelijk gemakkelijk binnen 5 tot 10 minuten afhalen!

Hoe verwijder ik de press on set met Sticky Tabs?

Maak een kommetje klaar met daarin warm water en zeep. Laat je handen hier ongeveer 5 minuten in weken. Vervolgens haal je de nagelset eraf met de cuticle pusher die is bijgeleverd. Easy as that!

Hechting met 100k nagellijm

Na twee weken is het dan tijd om te press on set te verwijderen! Het afhaalproces met de nagellijm duurt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Hoe verwijder ik de press on set met nagellijm?

Maak een kommetje met water, zeep en olie. Vervolgens breng je ook wat olie aan op je nagelriemen. Dit laat je ongeveer 1 minuut intrekken. Dan laat je je handen weken in het water. Na ongeveer 10-15 minuten zullen de eerste press on nagels loslaten. Zorg ervoor dat je de press on nagels er niet af forceert! Hierdoor kunnen je eigen nagels beschadigen.

Nagels vijlen

Wanneer je nagels er allemaal af zijn vijl je de eventuele nagellijm resten van je nagels af. En klaar! Je eigen nagels zien er weer verzorgd uit!