This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
10% korting op alle bestellingen!
Later betalen met Klarna
Vandaag besteld? Morgen in huis! 😍

Hoe lang blijven plaknagels zitten?

Ben jij het ook zat om elke week je nagels te moeten laten doen?

Dan zijn plaknagels misschien wel iets voor jou. Maar hoe lang blijven plaknagels eigenlijk zitten? En wat zijn de voor- en nadelen van deze handige beauty oplossing? Wij vertellen je meer!

 

 

Laten we beginnen met de vraag waar het allemaal om draait: hoe lang blijven plaknagels zitten? Het antwoord is dat dit afhangt van hoe je ze bevestigt. Er zijn namelijk twee manieren om plaknagels te bevestigen: met stickytabs en met nagellijm.

 

Met stickytabs blijven plaknagels minder goed vast zitten dan met nagellijm. Hierdoor zijn ze maar tot ongeveer drie dagen houdbaar. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een feestje hebt of als je er graag een paar dagen mooi uit wilt zien, maar daarna weer van je plaknagels af wilt.

 

Wil je langer genieten van je plaknagels? Dan kun je beter kiezen voor nagellijm. Met nagellijm blijven plaknagels namelijk tot wel twee weken zitten. Hierdoor hoef je minder vaak nieuwe nagels te zetten en kun je langer genieten van je mooie nagels.

 

Maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van plaknagels? Laten we beginnen met de voordelen:

  • Met plaknagels heb je binnen no-time mooie verzorgde nagels, zonder dat je hier lang voor in de stoel hoeft te zitten bij een nagelsalon.
  • Je kunt eindeloos variëren met kleuren, vormen en designs. Hierdoor kun je steeds weer een nieuwe look creëren die past bij jouw stijl en stemming.
  • Plaknagels zijn over het algemeen goedkoper dan een bezoek aan een nagelsalon. Hierdoor kun je regelmatig van nagelstijl wisselen, zonder dat je hier te veel geld aan kwijt bent.

 

Maar er zijn ook nadelen verbonden aan het gebruik van plaknagels:

  • Plaknagels kunnen minder lang meegaan dan acrylnagels of gelnagels, waardoor je ze vaker moet vervangen. Hierdoor kan het op den duur duurder worden dan een bezoek aan een nagelsalon.
  • Als de plaknagels niet goed zijn aangebracht, kunnen ze loslaten en eraf vallen. Dit kan ervoor zorgen dat je nagels er niet meer zo mooi uitzien en je misschien nieuwe plaknagels moet zetten.
  • Plaknagels kunnen je nagels beschadigen als je ze niet op de juiste manier verwijdert. Het is daarom belangrijk om de plaknagels voorzichtig te verwijderen en je nagels daarna goed te verzorgen.

 

Al met al zijn plaknagels een handige oplossing als je snel mooie verzorgde nagels wilt hebben. Met stickytabs blijven ze tot ongeveer drie dagen zitten, terwijl ze met nagellijm wel tot twee weken kunnen blijven zitten. Bedenk voor jezelf wat het beste bij jou past en geniet van mooie verzorgde nagels, zonder dat je steeds weer naar de nagelssalon moet! Shop hier onze collectie 💞